Новият шеф на "Герена" разясни новата концепция на клуба и дали ще има спортен директор


Новият шеф на "Герена" разясни новата концепция на клуба и дали ще има спортен директор
Снимка: БГНЕС

4055 0

Новият изпълнителен директор на Левски Павел Колев говори по две много важни за бъдещето на клуба теми - концепцията на клуба занапред и назначаването на спортен директор. Бившият високопоставен служител в БФС говори пред журналисти при заминаването си за Кипър, където отборът е на лагер. С него замина и новият треньор на тима Георги Дерменджиев.

"Като цяло концепцията на Левски ще бъде да работи почти изцяло с български играчи и най-добрият вариант за тях ще е да има такъв треньор. Левски винаги е бил силен, когато гръбнакът е бил от родни играчи. Ще се опитаме да върнем това време, но ще отнеме време", заяви Колев на летище София.

(НЕ)ЯСНИТЕ НЕЩА ОКОЛО ЛЕВСКИ И КАКВО СЛЕДВА ЗА КЛУБА?

"До края на този сезон вероятно няма да има спортен директор. Ще търсим човек за тази позиция. Дали ще е спортен директор, или главен скаут - ще видим", посочи още той, като не пожела да коментира бъдещето на Кирил Вангелов, който изпълняваше досега ролята на главен скаут.

В същото време своя престой като изпълнителен директор на "сините" приключи Красимир Иванов. От днес функцията официално пое Колев. Какво каза директорът по въпроса със смяната на собствеността и проблемите с евролиценза - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички