Новият нападател на Левски е "странник"


Новият нападател на Левски е "странник"

1595 0

Наставникът на Верея Александър Томаш коментира качествата на новото попълнение в Левски Амаду Сукуна. Специалистът говори по време на представянето на нов спонсор за клуба от Стара Загора.

"Сукуна има много повече индивидуални качества от това, което е в момента. С доста разговори успяхме да изкараме от него това, което искаме. Сигурен съм, че може много повече. Това е футболист, който може да играе на две-три позиции. Според мен неговата точна позиция не е това, което игра във Верея, но такива бяха обстоятелствата.

Момче, което трябва да бъде докоснато. Той е от много добра школа, но е странник. Трябва да го накараш да се впише в колектива. Вярвам, че колегите в Левски ще постигнат това“, сподели треньорът на Верея.

Томаш не говори за стажа, който изкара в Манчестър Юнайтед. На въпрос как се е чувствал до треньор като Моуриньо и в клуб като Юнайтед, Томаш отсече: „Като точка“.

От Верея са разговаряли с няколко имена относно зимната селекция. Томаш заяви, че отборът има голям интерес към 19-годишен футболист от чужбина, който е национал на страната си, но не иска да споменава имена. Тимът се събира за подготовка на 9-ти януари, като ще изиграе няколко контроли, една от които с Левски Карлово. От 24 януари до 6 февруари, тимът ще бъде в Турция, където ще участва в 4-5 контроли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички