Мъри отмъква трансферна цел на "Левски"


Мъри отмъква трансферна цел на "Левски"

1324 0

Треньор номер 1 в историята на "Левски" Станимир Стоилов най-вероятно ще от­мъкне голямата трансферна цел на „сини­те" за тази зима. Става въпрос за напа­дателя на Газ Метан Аздрен Лулаку, който най-вероятно ще заиграе в Астана, вместо на „Герена".

„Си­ните" следят изявите на футболиста, който може да играе еднак­во добре и като цен­трален нападател, и като крило, от няколко месеца. Те са водили дълги преговори за привличането му и дори са постигнали дого­ворка. Взимането му от румънския клуб пък е много лесно, тъй ка­то договорът на роде­ният в Косово футбо­лист изтича през лято­то и може да бъде взет за минимална сума, пише "Меридиан мач". 

В крайна сметка обаче играчът бе ха­ресан и от Станимир Стоилов, които е пред­ложил веднага по-се­риозна финансова оферта и Лулаку я е предпочел. По-инте­ресното е, че Мъри най-вероятно ще може да използва Аздрен Лулаку чак през лятото, защото Ас­тана има забрана за трансфери заради наказание от УЕФА за неспазване на финан­совия феърплей.

Ина­че Лулаку, който е ал­бански национал, впе­чатлява в Газ-Метан. Той има 123 мача в елита на Румъния, ка­то е записал над 50 асистенции и 30 гола. Заради войната в бив­ша Югославия пък Лу­лаку отраства в Италия и прави първите си стъпки във футбола в аматьорските дивизии на Ботуша.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички