Нова катастрофа в София - намесиха известен фен на Левски


Нова катастрофа в София - намесиха известен фен на Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6746 0

Пореден инцидент на пътя - в днешния 18 юли автомобил е блъснал пешеходец на булевард "Тодор Александров" в София, съобщава "Nova".

Пострадал е 38-годишен мъж, който е с опасност за живота. Настанен е в болница "Св.Анна" и е с 11 счупени ребра, 2 прешлена и пневмоторакс на белия дроб...

Изданието твърди, че шофьорът на колата е известен фен на Левски и шеф на "София-Запад". Той се казва Адриан Христов и е дал положителна проба за марихуана. По негови думи, пешеходецът е пресичал на червен светофар!

От "София-Запад" веднага реагираха и написаха кратък пост в профила си в една от социалните мрежи, с който отрекоха това лице да е бил някога шеф на тяхната организация. Уточнява се, че той е бил отстранен от нея преди 4 години и в момента се изявява като лидер на "Блок 5" - мястото в Сектор "А" на "Герена", където стоят феновете на "сините" от "Ултрас Левски".

Ето какво гласи постът:

"ВАЖНО:

Във връзка с разпространената информация, че "шефът на София Запад" е блъснал човек на пешеходна пътека, сме задължени да заявим следното:

Лицето Адриан Христов никога не е бил шеф на София Запад. Няма нищо общо и с организацията ни повече от 4 г., тъй като беше отстранен от нея по редица причини.

В последните години се изявява като лидер на Блок 5.

Разбираме аспирациите на журналистите за трупане на импресии, но нека не разпространяват "сензационна" и удобна на МВР информация без проверка на фактите.

П.С. Георги Семерджиев също не е свързан със София Запад, въпреки изписаните лъжи по темата".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички