Няма Европа - няма и испанци на "Герена"


Няма Европа - няма и испанци на "Герена"
Снимка: Иван Йочев

1315 0

Испанците Антонио Аниете и Мигел Бедоя са прекратили преговорите за удължаване на договорите си с клуба. Спортният директор Георги Иванов държеше те да го сторят, но оставането им на "Герена" и след лятото не е никак сигурно.

Контрактът на Антонио Аниете изтича на 30 юни. Той обаче е обявил, че ще го преподпише в случай, че "Левски" се сдобие с квота за евротурнирите. Това може да стане само ако отборът спечели Купата на България. Ако "сините" не вземат трофея, то испанецът ще напусне. Същото желание е изявил и Мигел Бедоя.

Халфът обаче има контракт със "сините" и за следващия сезон. Така че "Левски" може и да вземе някаква сума от негова продажба.

Засега твърд в намерението си да продължи да рита на "Герена" е словакът Роман Прохазка. Универсалният футболист, също като Аниете, има договор само до лятото.

В следващите дни от ръководството на клуба пък се надяват да намерят средства, за да покрият задълженията, касаещи получаването на евролиценз. Нужни са около 700 000 лева. На "Герена" има малка светлина в тунела, че тази сума може да дойде от евентуални бъдещи спонсори на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички