Николай Михайлов не отрече за интерес от Еквадор, остави си "вратичка" за напускане на България


Николай Михайлов не отрече за интерес от Еквадор, остави си "вратичка" за напускане на България
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2209 0

33-годишният вратар и капитан на Левски - Николай Михайлов, застана пред камерата на "Левски ТВ" минути след като подписа нов 2-годишен договор със "синия" клуб. В хода на своето интервю, той намекна, че при добра оферта може и да напусне България!

"Изключително съм щастлив, искам да благодаря на ръководството за възможността. Със старши треньора, както и той каза в негово интервю, се разбрахме точно за 60 секунди. Знаете от колко години познавам Станимир Стоилов и Наско Сираков, така че съм радостен, че ще успея да продължа да помагам на Левски и да радваме феновете", започна стражът, който на 28 юни ще навърши 34 години.

"Надявам се през новия сезон да бъдем още по-силни, да влезем в борбата за титлата. Както знаете, вече сме Европа, носители сме на Купата. Дано продължим да радваме нашите фенове, които през целия сезон, а и не само този, ни помагат много".

Николай Михайлов загатна и за нови попълнения на "Герена", говорейки за целите на Левски за следващата кампания: "Със сигурност очакванията ще бъдат по-големи. Ще направим още една подготовка. Надявам се лятото след нея и след стиковането на отбора, след привличането на Ивелин (б.р. - Попов), най-вероятно ще има и нови хора, да направим един боеспособен отбор и да се борим на всички фронтове".

Относно слуховете, че може да отиде да играе в Еквадор за тима на Емелек, заедно с Луис Суарес, капитанът на "сините" отговори така:

"Вижте, моята идея винаги е била да бъда в Левски и давам всичко най-добро за клуба. Както и треньорът каза - имаме договорка, а вече ако нещо излезе толкова добро и апетитно за моето бъдеще, ще седнем да го коментираме. На този етап мислите ми са насочени само към Левски, така че тези интереси от клубове могат само да ме радват, защото направих един добър сезон с моя отбор и моите защитници. Записахме 15 "сухи" мрежи през сезона. Левски е над всичко".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички