Николай Михайлов: Феновете на Левски много се промениха, вече се държат европейски


Николай Михайлов: Феновете на Левски много се промениха, вече се държат европейски
Снимка: Lap.bg

1569 0

Капитанът на Левски Николай Михайлов говори за ситуацията в отбора. Той призна, че на никого не му е приятно това, което се случва. Освен това Михайлов за пореден път благодари на феновете и отбеляза, че те са се променили много и че вече се държат европейски.

"Феновете на Левски се промениха много през последните години в добрия смисъл. Вече се държат по европейски. Естествено, че на нас най-малко ни е приятно да се случват такива загуби и то срещу такива непретенциозни отбори. Такава е ситуацията в момента, че трябва да се съобразяваме с всяко нещо, което се случва.

Наистина се надявам всичко в клуба в най-скоро време да се нормализира, да има едно спокойствие за футболисти, треньори, за хората, които работят в клуба и да започнем да радваме нашите фенове с победи, защото те го заслужават и единственият начин да го направим не е в декларации, в изразяване на подкрепи и т.н., а излизаш – биеш и това е достатъчно да зарадваш и треньорите, и феновете. Просто ситуацията е такава, че има много млади момчета, които в движение се учат. Нормално е да се правят грешки. Синята общност го разбира, но това не означава, че не ги боли и не ни боли и нас.

Съвсем различни неща се коментираха, аз бях най-отпред, защото бях наистина впечатлен. Искахме от мое име, от името на съотборниците ми да им благодарим и се надяваме още в следващия мач да им се реваншираме. Това е Левски, никой не е дошъл да отбива номера. Аз виждам как тренираме, как се раздаваме и виждам, че всеки иска излезе от тази ситуация. Аз казах, че пистата е дълга и всеки иска Левски да бъде спасен" - заяви Михайлов пред dsport.

А преди часове футболистите на Левски излязоха с позиция за Живко Миланов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички