Николай Костов готви ротации в Левски срещу Локо Сф, нападател е с контузия след Скопие


Николай Костов готви ротации в Левски срещу Локо Сф, нападател е с контузия след Скопие
Снимка: БГНЕС

4999 0

Левски единствен от евроучастниците ни не отложи двубоя си от третия кръг в Първа лига. Това означава, че възпитаниците на Николай Костов приемат тази неделя Локомотив София на стадион "Георги Аспарухов" от 21:15 часа.

Костов готви ротации на състава

Наставникът на "сините" по всяка вероятност ще наложи някои промени в състава си, за да съхрани силите на играчите за реванша срещу Шкупи, който е в четвъртък. Самият Костов също призна за подобно нещо след победата с 0:2 над северномакедонския тим.

Очаква се титуляри да започнат националите Патрик-Габриел Галчев и Марин Петков. На терена ще е и дебютиралият срещу Шкупи офанзивен халф Хасими Фадига. "Сините" пък до последно ще се надяват да картотекират за сблъсъка с железничарите другото си ново попълнение – Дарлан, пише "Тема спорт". Бразилецът бе привлечен в началото на седмицата и с него бе подписан договор за 3 години.

Двама контузени след мача в Скопие

Има и няколко проблема с контузени и по-точно с двама играчи. Нападателят Рикардиньо напусна през второто полувреме на стадиона в Скопие заради проблем с кръста. И почти сигурно той няма да бъде рискуван за домакинството срещу "железничарите". Асен Митков също имаше лека травма, която обаче не се очаква да създаде проблеми и трябва бързо да отшуми. От Левски вече пуснаха и билетите за реванша срещу Шкупи, които са на цени между 15 и 150 лева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички