Николай Жейнов: Слори? Глупак, ще го съдя!


Николай Жейнов: Слори? Глупак, ще го съдя!

4121 0

Мениджърът Николай Жейнов, който през последните години е отговорен за част от най-големите трансфери на българските клубове, обяви, че ще съди бившия играч на "Левски" Андвеле Слори. Причина за това станаха поредица от интервюта на крилото пред холандските медии, в които той говори срещу футбола в България и в частност Николай Жейнов.

"Слори дойде в Левски като бонус за клуба. "Сините" не платиха нито трансферна сума, нито комисиона. Той уж беше звезда, но излъга жестоко, криейки стара своя травма. Заради нея се възстановяваше близо два месеца, а на „Герена" не бяха доволни от това. След 10 дни в съблекалнята нямаше човек в отбора и клуба, който да не мразеше Слори заради арогантното му поведение", заяви Жейнов пред "Меридиан Мач".

"Беше по-известен с нощния си живот, отколкото с изявите си на терена. Помня, че аз лично търсех къде бременната му приятелка да ражда в България, докато той си имаше официална жена и семейство в Холандия. Глупостта и неграмотността му блеснаха с пълна сила, когато реши, че не иска да остава в Левски. Това стана, след като не го взеха в групата за един мач. Обади ми се и каза, че иска да разтрогна договора му с клуба. Направих го и контрактът беше скъсан по взаимно съгласие. Той обаче поиска компенсация за това... Представяте ли си - той иска да се разтрогне договорът, а иска компенсация?! Той не можеше да чете и пише, а сега аз и футболът в България сме му виновни. Ще го съдия! Вече съм се обадил където трябва, за даго информирам за това", категоричен е Жейнов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички