Ники Илиев: Лятото е последен шанс за Гаджев в чужбина


Ники Илиев: Лятото е последен шанс за Гаджев в чужбина

1658 0

Легендата на "Левски" Николай Илиев, който е бивш член на УС на клуба, коментира качествата и бъдещето на Владимир Гаджев.

"Влади е прекрасен футболист, който публиката трябва да уважава. Не знам защо често се случва той да влиза в пререкания с нея. Смятам, че качествата му са безспорни. Той винаги е бил сред водещите играчи на "Левски", а и на националния отбор. За съжаление уцели твърде лош период от историята на клуба", започна Илиев пред "Меридиан мач".

"Неведнъж сме си говорили с него, че има качества за голям футбол, но проблемът му е липсата на постоянство и понякога избухливият му характер. Факт е, че е доста темпераментен, но в това няма нищо лошо, стига да не излиза извън рамките на нормалното. Силно се надявам, че не е изпуснал шанса си за трансфер. Но времето минава и смятам, че лятото ще е последният му голям шанс да излезе в чужбина и искрено му го пожелавам", коментира още бившият защитник.

Действително ли Владимир Гаджев е един от хората, които са в основата на кризите и треньорските рокади в клуба в последните години?

"Все пак не съм бил треньор, за да ви кажа нещо подобно, но от контактите си с Гаджев мога да съдя, че той не е такъв човек. Едва ли би тръгнал да прави нещо подмолно, да сменя треньори, ръководства и т.н. Просто не вярвам в подобно нещо", каза още Ники Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички