Ники Илиев пред Sportline: Парламентът да се заеме със случващото се в Сектор "Б"!


Ники Илиев пред Sportline: Парламентът да се заеме със случващото се в Сектор "Б"!

2941 0

Легендата на Левски Николай Илиев изрази възмущението си от проявите на част от "синята" агитка в последните мачове на отбора. Както е известно, една част от феновете непрестанно поставят клуба под заплаха от глоби и наказания с издигането на послания в подкрепа на расизма и срещу УЕФА, размахвайки антисемитски знамена, както и с нахлуването си на пистата на Националния стадион по време на дербито. Бившият член на УС на Левски призова парламента да изготви крути мерки, с които да изгони провокаторите от стадионите.

"Това, че фенове влязоха на пистата, замеряха Стойчо Младенов със снежни топки и хвъляха бомбички, е много лошо, заяви бившият защитник пред Sportline.bg. - Така не дават възможност на обикновените хора да ходят на мач. Трябва да се приемат страхотни мерки от парламента, за да не се допускат тези хора до мачове. Не цялата агитка, а виновниците за провокациите. Просто е недопустимо в 21-ви век да няма закони за футболното хулиганство!", категоричен бе той.

Какво каза Николай Илиев за играта на Левски в мача с ЦСКА, за идването на Димитър Димитров-Херо и за целите пред отбора четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички