Нетрадиционен цвят, рефрен и юбилеен знак в новите екипи на "Левски"


Нетрадиционен цвят, рефрен и юбилеен знак в новите екипи на "Левски"
Снимка: levski.bg

3147 0

На официална пресконференция днес в залата на хотел "ДЮШ" на "Герена" в присъствието на спортния директор Георги Иванов, представител на Joma и играчите от първия тим Владимир Гаджев, Роман Прохазка и Антонио Аниете бяха официално представени новите екипи, с които футболистите на клуба ще играят през сезон 2015/16.

Акцентите в новите фланелки са надпис "Левски" на яката, а на врата по предложение на феновете на тима е поставен един от рефрените на агитката "Нито капка страх, нито крачка назад".

Елемент, който се различава на една от фланелките е годината, която е изписана. Тя е свързана с 50 годишнината от евродебюта на Левски и е поставена на ръкава на един от резервните екипи.

Той е в нетрадиционния за тима графитено сив цвят, а идеята на изработката е тимът и феновете да отбележат повода с един юбилеен и нетрадиционен екип.

Цената на фланелките е 65 лева, като тя е съобразена с това да е по-достъпна за привържениците. Още утре, 26.05.2015 г., титулярната синя фланелка ще е налична за продажба от 9:00 часа в магазина на улица "Тодорини кукли 47”, както и в онлайн магазина на Левски. Резервните екипи, както и цялата екипировка на представителния тим, ще бъде доставяна поетапно, за което феновете ще бъдат уведомявани своевременно, обявиха от клуба.

Привържениците ще могат да се сдобият с новата фланелка и преди финала за Купата в Бургас. Мобилният магазин ще бъде разположен в морската градина на града, където всеки желаещ ще може да се сдобие с артикули на любимия тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички