Бос на ЦСКА питал Батков (!) как се управлява клуб


Бос на ЦСКА питал Батков (!) как се управлява клуб
Снимка: БГНЕС

1469 0

Единият от мажоритарните акционери в ЦСКА Милко Георгиев се е срещнал със собственика на "Левски" Тодор Батков по-рано през тази година, пише вестник "Тема спорт".

Тогава Георгиев все още не е притежавал контролния пакет книжа, но въпреки това е провел дълъг разговор с Батков на тема "Управление на футболен клуб в България".

Адвокатът е разказал за своя опит и трудности начело на Левски. Той се е оплаквал сериозно от големите финансови претенции на играчи, напуснали отбора. В общи линии съветът на Батков е бил: "Ако можеш, не се захващай с футбол в България". Разговорът между адвоката и Георгиев е продължил близо три часа. Впоследствие Милко Георгиев все пак влезе в ЦСКА, за да стигне до позицията на един от мажоритарните акционери в момента. На практика той се явява дясната ръка на Ивайло Манджуков в клуба.

Преди това Георгиев се занимаваше с проекта ЦСКА ТВ, който обаче засега е замразен. Милко Георгиев бе един от хората, които получиха акциите на Инджов и Петър Манджуков и бе оторизиран да преговаря с потенциални инвеститори за тяхното придобиване.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички