"Не изглеждаме добре" - треньорът на Апоел Беер Шева силно притеснен от едно нещо преди мача с Левски


"Не изглеждаме добре" - треньорът на Апоел Беер Шева силно притеснен от едно нещо преди мача с Левски
Снимка: GettyImages

2913 0

Наставникът на Апоел Беер Шева Елянив Барда изрази притесненията си относно предстоящия мач с Левски. Днес е първият мач от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите, а израелците са домакини. Настроението при тях не е никак добро след скандалите, които ги съпътстват, а Барда посочи и друг голям проблем.

Притесненията в Апоел

"Не изглеждаме добре. Нашето желание е още да вдигаме нивото, работим усилено, но първенството все още не е започнало. Имахме един официален мач в Тото къп (б.р. – 1:6 от Макаби Тел Авив). Срамно представяне, което бих изтрил от историята. Но от това трябва да се учим и очаквам футболистите да покажат характер.

В предишния кръг на Лигата на конференциите играхме срещу отбор, който се намираше в добра инерция, защото сезонът им е в същинската част. Не отстранихме Паневежис с голям футбол, но в такива мачове трябва характер и го показахме. Публиката е сърцето на този клуб и ще имаме нужда от нея“, заяви Барда преди двубоя.

Похвали към играта на Левски

"Левски е много силен съперник. Отборът с най-големите традиции в българския футбол. Млад и качествен тим, който притежава играчи с отличен потенциал. Очаква ни труден и напрегнат мач. Надявам се след неговия край да имаме превес. Не позволявам нищо да пречи на концентрацията ни", като не бе и особено словоохотлив  на въпрос за скандала между основните играчи на тима Рамзи Сафури и Шай Елиас, след който първият бе отстранен от отбора.

"Нашият футболист извърши дисциплинарно нарушение и беше наказан. Не искам да коментирам повече, защото ни предстои важен мач и концентрацията ни е насочена в тази посока". А Николай Костов готви специална стратегия, с която да подсигури защитната си линия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички