Не искам да похабим Гонзо, разкри Батков


Не искам да похабим Гонзо, разкри Батков
Снимка: Иван Йочев

3234 0

Собственикът на Левски Тодор Батков беше категоричен, че не иска Георги Иванов да продължава да води клуба и до 7 януари ще реши въпроса с треньор на "сините". Малко по-рано Батков проведе среща с Димитър Димитров - Херо, но специалистът отказа да поеме Левски.

"Имах среща с Херо малко след събранието. Имаше искрено желание и от негова, и от наша страна. Разговорът ни беше пределно откровен, но нямахме единомислие по някои принципни въпроси. Разминаванията ни бяха в една главна посока - броят на футболистите, които трябва да се привлекат. Не мога да си позволя да освободя много футболисти. Имаше разминавания и между концепциите на Херо и досегашния треньор и спортен директор. Искрено съжалявам. В името на добрите ни отношения той няма да поеме Левски", коментира той.

"Димитър Димитров е голямо име. Крайният срок за избор на треньор е 7 януари, но ще се постараем да решим този въпрос до края на годината. Засега треньор е Георги Иванов, но аз не искам той да бъде похабен. Ще търсим играчи, но няма да допусна да надвишим лимита на заплатите в клуба, а те са 250 000 лева", каза Батков.

По повод Божидар Краев той коментира: "Пробите му вървят добре. Момчето мина медицински прегледи и е тренирал с отбора. Ако той бъде трансфериран, това ще е спасителен вариант за Левски".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички