Окончателно: Херо се отметна, няма да поема Левски


Окончателно: Херо се отметна, няма да поема Левски

2007 0

Драмата около треньорския пост в Левски приключи за Димитър Димитров - Херо, който реши, че няма да поема "сините", разкриха от клуба.

Днес, след Общото събрание на 26-кратните шампиони, Тодор Батков и Георги Иванов - Гонзо се отправиха на среща с Димитър Димитров, за да го запознаят с последните събития около тима.

Срещата е продължила по-малко от час, като в крайна сметка Димитър Димитров се отметна от първоначалната уговорка и няма да е треньор на "сините".

Още през лятото се говореше, че Херо ще поеме Левски, но тогава назначен беше Пепе Мурсия, който обаче изкара три месеца в отбора.

След уволнението на испанеца Гонзо пое треньорския пост, но се разбра с Димитър Димитров да поеме отбора от януари.

И двамата, до преди две седмици, бяха категорични, че уговорката остава в сила, като Херо дори опровергаваше информации от родни вестници, че няма желание да поеме 26-кратните шампиони.

В крайна сметка обаче, последните две седмици се оказаха решаващи. Гонзо няколко пъти загатна, че Херо е напът да се откаже, а днес това стана и официално.

Сега, по непотвърдена информация, Стойчо Стоев и Велислав Вуцов ще спорят за треньорското място. Не е изключено Гонзо да остане начело и през пролетния дял от шампионата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички