Стоянович призна, че се мисли за връщане на Обертан и кои отбори имат интерес към Робърта


Стоянович призна, че се мисли за връщане на Обертан и кои отбори имат интерес към Робърта
Снимка: Официален сайт на Левски

1201 0

Наставникът на Левски Славиша Стоянович на практика потвърди за възможността Габриел Обертан да се завърне на "Герена", но определи ситуацията като много сложна. В последните няколко седмици името на французина упорито се свързва с Левски, не само у нас, но и в Турция, където в момента играе.

"Нямам много какво да кажа за Габриел Обертан. Сега нещата станаха малко по-сложни. Надявам се всичко да свърши добре. И за нашия отбор и за българския футбол - той е голямо име. Надявам се всичко да стане. Габриел харесва Левски и София", разкри треньорът на "сините" пред "Дарик".

Относно възможността Левски да се раздели с някои от играчите си като Найджъл Робърта и Паулиньо: "Има интерес за Робърта от Динамо Загреб, сега се появи и възможност за Партизан. Ако има нещо от Цървена Звезда, със сигурност ще ми се обади някой от моите хора там. За Паулиньо нищо не знам. Ще видим какво ще става. Повече трябва да размишляваме за играчите във фаза защита. Това е нашият приоритет. Всички треньори искаме да започнем подготовка с всички играчи, но засега няма нищо ново в нашата селекция. Надявам се в първата седмица на подготовката да можем вече да работим спокойно. Винаги като се започне нова подготовка едно е желанието, друго е реалността".   А кои са четирите зимни попълнения, по които Левски работи - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички