Наско Сираков в "Левски"? Отговорът на Иво Тонев


Наско Сираков в "Левски"? Отговорът на Иво Тонев
Снимка: БГНЕС

2910 0

Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев отново ще има повече власт след последните промени при "сините", а съвсем скоро той ще приключи голямата си мисия - да построи сектор "А".

В интервю за ТВ+ бившият шеф в Локомотив (София) коментира и друга нашумяла тема през последните години - напускането на Наско Сираков през миналия сезон.

"Аз не мисля, че не сме се сработили. И до днес се чуваме по телефона. Аз му звънях няколко пъти, той ми звъня няколко пъти. Това, което се насади като впечатление за много сериозен конфликт между нас, по-скоро дойде от няколко медийни изяви на неговата съпруга", категоричен беше Тонев за бившия си колега.

"Аз с Наско имах много сериозен разговор, за който настоя Батков, бяхме в неговата къща, говорихме два часа. Казахме си много работи като мъже, той е много по-голям от мен. Той е човек, на който съм се възхищавал като футболист и като ръководител след това. Учил съм се какво правеше в Левски, когато с Мъри Стоилов успяха да изградят един силен отбор и отлична атмосфера. От този момент аз не съм имал проблеми с него".

Темата той завърши с надеждата, че може да убеди Сираков да се върне, но първо трябва да бъде оправено финансовото положение на отбора.

"Уважавам Наско и с радост бих работил с него. Говоря съвсем сериозно. Първото и най-важно нещо Левски да си стъпи на краката финансово. Когато това се случи, аз лично ще разговарям с Наско и ще го поканя да се върне.

Всички хора, които могат да бъдат полезни на "Левски", трябва да бъдат тук, да бъдат заедно. В това число включвам и Андрей Желязков, и много други хора", допълни Тонев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички