Легенда на Левски: Това, което дочувам е, че нещата с "Юнайтед Груп" са пред финализиране


Легенда на Левски: Това, което дочувам е, че нещата с "Юнайтед Груп" са пред финализиране
Снимка: Levski.bg

3731 0

Легендарният нападател на Левски Емил Спасов даде интервю пред "Тема спорт", в което изрази мнение, че така чаканата сделка с "Юнайтед Груп" е пред финализиране!

"Не съм присъствал на Общото събрание и не мога да говоря с подробности, но от това, което усещам, е, че в най-скоро време ще има някаква яснота, и то в положителна посока. Това, което дочувам е, че нещата с "Юнайтед Груп" са пред финализиране, и то към успешен край", обяви Спасов пред изданието и допълни:

"Дано това се случи, защото не е тайна, че ситуацията, каквато е сега в Левски, не може да продължава. Рано или късно нещата ще отидат към лош финал, ако не се получи такава развръзка, ако няма някакви по-сериозни приходи. Вече няколко месеца от "Юнайтед Груп" показаха сериозен интерес, дадоха изявление и се запознаха как стоят нещата в клуба".

Бившият футболист на "сините" каза още, че е "въпрос на кратко време развръзката да приключи с положителен край":

"Доколкото знам, проверките са приключили и е въпрос на кратко време развръзката да приключи с положителен край. Това пролича и в изказването на Наско Сираков, макар и с недомлъвки. Каза, че е пред финализиране на нещо хубаво и голямо. Дано да се получи, защото виждате колко време е ходене по мъките. Вече не е по силите на ръководството, които полагат много усилия и им прави чест, но положението не е от най-добро естество. Бяха малко на мускули последните месеци, както и през пролетта, и в един момент се получи срив".

Емо Спасов бе запитан и как ще коментира слуховете за напрежение между Мъри Стоилов и Наско Сираков: "Всеки има право да изказва мнението си. Лично аз не забелязвам да има напрежение между двамата. Не мога да кажа това. Трябва да вярваме на тях, а не на слуховете. Щом казват, че няма такова нещо, значи е истина. Всичко това са спекулации и провокации от други клубове, които не са на нивото на Левски. Отново се опитват да всеят смут, но няма да им се получи", отговори той.

67-годишната легенда каза и какво очаква от предстоящите мачове с Лудогорец от Първа лига (1 декември) и 1/8-финалите за Купата на България (4 декември):

"Последните мачове преминаха под диктовката и много добрата игра на Левски. Надявам се "сините" да се представят на ниво. Срещу Лудогорец винаги се представят добре и то особено в последните двубои. Спечелиха важни победи, а в другите мачове играха равностойно. Получиха се много хубави срещи и дано в предстоящите да стане пак така. Разбира се, че стискам палци Левски да победи, особено в мача за Купата".

ВИЖТЕ ОЩЕ - Христо Стоичков към Наско Сираков: Бате Наско, за теб лично имам един спомен тук от Катар (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички