Наско Сираков отговори на въпроси за Станимир Стоилов, конгреса на БФС и 40-годишното приятелство с Борислав Михайлов


Наско Сираков отговори на въпроси за Станимир Стоилов, конгреса на БФС и 40-годишното приятелство с Борислав Михайлов
Снимка: levski.bg

2750 0

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, бе категоричен, че темата "Станимир Стоилов" е приключена за него и за пореден път обясни, че никой не е гонил Мъри от стадион "Георги Аспарухов":

"Този въпрос е приключил за мен. Няма какво да се връщам преди три, две и една година. Стоилов си има нов отбор, Левски има нов треньор. Той вече не е нов - Ники Костов. Така че ако ще ме питате нещо за Левски и Ники Костов - ме питайте, по другите въпроси нямам какво да говоря", отсече Вълка пред "Sportal", а след това отговори дали би върнал Стоилов след време:

"Трябва да питате Мъри, защото той си тръгна. Никой не го е гонил. Обадете се в Гьозтепе и го попитайте него".

Станимир Стоилов

Сираков коментира и темата с предстоящия конгрес на БФС:

"Кой, първо, ще гарантира, че ще има такъв конгрес и избори? От това, което чувам и виждам, не мисля, че е много сигурно. Нашата позиция сме си я казали и няма какво да я повтарям. Ние смятаме, че българският футбол се нуждае от животоспасяваща промяна. Дали ще се случи, или не - не зависи от нас. Зависи от 620 клуба. Те ще решават на конгреса, ако има конгрес. Виждаме жали се, не се жали. Сто хиляди глупости".

Още: Наско Сираков "вдигна завесата": Левски чака още нови, раздяла с Уелтън или Хосе Кордоба е възможна!

"На този етап нямаме кандидатура, която да издигаме, а ще подкрепим този, който ни убеди на конгреса, че наистина ще работи за доброто и отлепване от дъното на българския футбол", поясни силната фигура на "Герена".

За 40-годишното приятелство...

Наско Сираков бе върнат и назад във времето, когато бе казал прословутата реплика за "40-годишното приятелство" с Борислав Михайлов. Той даде да се разбере, че прави разлика между чисто човешките и служебните отношения и че 26-кратните шампиони на България вече са излезли с позиция, че е нужна промяна в родния футбол:

Борислав Михайлов

"Не само че сме играли заедно, но сме спали 10 години в една стая - по лагери и навсякъде. Умея да разграничавам човешките отношения от служебните. Отношението ми към Боби като приятел и като човек по никакъв начин не се е променило. Но вече няколко пъти казах, и Левски излезе с позиция, че смятам, че е дошло време за промяна. Футболна промяна".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Наско Сираков: Желанието ми е огромна част от "синята" общност да притежава Левски, но не определени бройки!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички