Наско Сираков обяви, че Елин Топузаков поема Левски до края на сезона


Наско Сираков обяви, че Елин Топузаков поема Левски до края на сезона
Снимка: Levski.bg

26058 0

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, разкри какво се случва с треньорския пост в клуба. В неделя досегашният наставник Станимир Стоилов обяви, че напуска, а днес официално дойде и раздялата между двете страни.

Оказва се, че на "Герена" вече имат готов вариант за бъдещето на ръководния пост, който ще бъде поверен на наставника на "синия" дубъл - Елин Топузаков. Суперзвездата на Левски в близкото минало от началото на сезона ръководеше Левски II в Трета лига, където тимът завърши редовния сезон на осма позиция сред 11 тима в неговия си поток - 26 спечелени точки от 20 срещи.

Пред Dsport и Дарик радио Сираков обяви, че Топузаков ще е начело за "Вечното дерби" в понеделник, както и до края на кампанията, от която за отборите от първата шестица остават точно 10 срещи.

Решението в Левски

"Елин Топузаков ще бъде начело на Левски в предстоящия мач. Вярвам, че той осъзнава в какво състояние е, както отборът, така и какво се очаква от сините футболисти в този двубой. Не отговарят на истината споменаваните имена на чужденци за привличането им.

Казвам ви, че Елин Топузаков ще води Левски до края на сезона. Така ще имаме възможност да привлечем треньора, на който ще имаме доверие, че ще задържи Левски на високо спортно-техническо ниво", разкри мажоритарният собственик на Левски.

Ето кой ще ръководи "Вечното дерби" между ЦСКА и Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички