Наско Сираков: Левски и ЦСКА отиват към сигурен фалит


Наско Сираков: Левски и ЦСКА отиват към сигурен фалит
Снимка: БГНЕС

2121 0

Живата легенда на Левски Наско Сираков, предрече мрачно бъдеще за "сините" и вечният им съперник ЦСКА. Според него двата отбора вървят към сигурен фалит.

Бившият спортен директор на Левски коментира и отбора на Лудогорец. Сираков смята, че футболът ни печели много с такива проекти. Пред TV+ той говори и за проблемите в българския футбол, и по-специално за лошото финансово състояние на двата столични гранда.

"Футболът ни печели с такива проекти като Лудогорец. Възхитен съм от това, което се прави там, и от това как се разви отборът през последните години. Големият проблем на българския футбол е, че двата основни коня - Левски и ЦСКА - в момента куцат сериозно. Със сигурност и двата тима сега разочароват своите привърженици" - предрича Сираков.

"Ако Левски и ЦСКА са добре, това ще е добре и за Лудогорец, за Литекс, за Берое. Освен това ще се отрази позитивно и на националния отбор. Това, че в Левски и ЦСКА ще дойдат бизнесмени да дават пари, ми звучи като научна фантастика. И двата отбора вървят категорично към фалит. ЦСКА от дълги години, Левски през последните две, крачи с големи стъпки по този път, трупайки все по-големи задължения. Ако продължават в този дух, нищо добро не ги чака" - убеден е бившият нападател на "сините".

"Дотук се стигна заради лошо управление. ЦСКА в момента все още се носи на крилете на вдъхновението от първото място. Имат потенциал и тази еуфория може да ги отведе доста високо. Но това няма да промени положението в клуба“ - обясни Сираков, който отговори и на въпроса кой е желаел легендата да си тръгне от родния клуб омерзен.

„Не е един със сигурност. (Смее се) Убеден съм, че много хора са давали банкети, но да са живи и здрави“ - завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички