Левски купува футболисти от Локомотив (София)


Левски купува футболисти от Локомотив (София)

2377 0

Бъдещият треньор на Левски Димитър Димитров - Херо вече проучва чуждестранния пазар за нови попълнения през зимата. „Сините“ обаче не спират да следят какво се случва и у нас.

Те се интересуват от двама играчи на столичния Локомотив ,пише вестник "Тема спорт". Това са Елтон и Ламжед Шехуди. Двамата се представят доста солидно от началото на кампанията. Първият действа като десен бек. Вторият е офанзивен халф, но по принуда играе на върха на атаката и до този момент се справя повече от успешно.

Французинът Елтон дос Рейс е роден на 1 май 1988 година. През този сезон е участвал във всичките 11 мача на железничарите в шампионата. Има на сметката си и едно попадение.

Тунизиецьт Ламжед Шехуди пък спечели уважението на специалистите с нестандартните си отигравания. 28-годишният футболист бе привлечен в "Надежда" през лятото. В 10 мача има 2 точни изстрела, отличил се е и с една асистенция.

„Сините“ вече обявиха, че ще са активни на пазара през зимата. В момента Георги Иванов и Димитър Димитров обсъждат предлагани им от агенти играчи, а след това Димитров следи изявите им на живо.

Двамата се надяват, че ще успеят да завършат зимната селекция още преди Нова година. Левски се нуждае от подсилване във всички зони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички