Легенда на Левски за Станимир Стоилов: Няма връщане назад за него


Легенда на Левски за Станимир Стоилов: Няма връщане назад за него
Снимка: Lap.bg

13093 0

Легендарният футболист на Левски Стефан Аладжов даде интервю пред "Тема Спорт", в което изрази мнение, че тимът на Елин Топузаков трудно ще се пребори за място в евротурнирите през сезон 2023/24. 

*В момента "сините" са на пета позиция в Първа лига с актив от 45 точки - равен брой с четвъртия Черно море и с 9 по-малко от третия ЦСКА 1948 (54).

"Трудно може да се доберат до третото място. Дано да успеят да стигнат до евротурнирите, но става по-тежко, когато така се губят точки. Сега предстои мач с Берое. Старозагорци не играят добър футбол, но да не стане така, че да са поредният отбор, който се опъва на Левски на "Герена". Дано не се стига до този сценарий. В момента "сините "трябва да мислят мач за мач и да се стремят всеки път да спечелят", посъветва футболист №1 на България за 1970 година, а след това предупреди, че слабата форма на Берое не означава, че отборът на Николай Киров ще бъде победен лесно:

*Левски е домакин на Берое на 23 април (неделя) от 20:00 часа!

"Нека предварително да не се осланяме на това. Няма противник, който да дойде на "Герена" и да се предаде предварително. Всеки играе настървено срещу "сините". Футболистите на Левски трябва да се влагат максимално във всички мачове, за да извоюват победите си. Ако могат, играчите нека да постигнат убедителна победа, както Лудогорец го направиха и не се шегуваха срещу Ботев Враца - вкараха им осем гола. Берое нищо не показа в домакинството си на Славия в миналия кръг и загуби с 0:1. Така че напълно очаквано е Левски да спечели, но всеки отбор се мобилизира след поражение", обясни Аладжов.

75-годишният бивш защитник бе попитан и как би коментирал напускането на Станимир Стоилов: "Предполагам, че го е обмислял от много дълго време. Няма връщане назад за него, някои заговориха, че отново ще се завърне на "Герена", но не вярвам. Преценил е достатъчно добре".

"Станимир Стоилов не е треньор от вчера или от онзи ден. Оттук нататък Левски трябва да се справя с тази ситуация. Необходимо е футболистите да се представят на ниво на терена и да не показват, че това може да им влияе", призова Стефан Аладжов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ново 20: Станимир Стоилов застава начело на бивш отбор на Алън Пардю?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички