Наско Сираков, Гонзо, Боримиров и Филил Филипов на една маса: Защо? (СНИМКИ)


Наско Сираков, Гонзо, Боримиров и Филил Филипов на една маса: Защо? (СНИМКИ)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3156 0

Състоя се много важна работна среща, на която присъстваха ключови представители на Левски, на ЦСКА и на БФС. Става въпрос за мажоритарния собственик на "сините" Наско Сираков, изпълнителния директор в клуба Даниел Боримиров, изпълнителния директор на "червените" Филип Филипов, както и избрания за нов президент на родната централа Георги Иванов - Гонзо.

Всички те бяха в МВР на среща със служебния министър на вътрешните работи Калин Стоянов. На нея присъстваха и представители на Министерството на младежта и спорта, както и фигури от СДВР.

Причината - недопустимото поведение на агитките на Левски и на ЦСКА в поредно издание на големия столичен сблъсък. Отново бяха изстрелвани ракети и се стигна до ексцесии. Набелязани са мерки това да се прекрати.

За срещата съобщи самият Калин Стоянов чрез публикация в личния си профил в социалната мрежа Facebook. Ето какво написа той без редакторска намеса:

Важна среща между представители на Левски, ЦСКА, БФС и МВР

Калин Стоянов на важна среща с важни хора от Левски, ЦСКА и БФС

"На работна среща днес в МВР посрещнах ръководствата на БФС, на професионалните футболни клубове „Левски“ и „ЦСКА“, както и представители на Министерството на младежта и спорта.

Заедно с колегите от СДВР ги запознахме с неприемливото поведение на феновете по време на последния мач между двата отбора.

В този смисъл набелязахме мерки, които следва и самите футболни клубове да предприемат за спазване на обществения ред при провеждането на футболните дербита.

Вярвам, че трибуната на стадиона е място, от което всеки може да се наслади на играта на любимия си отбор, а не да се превръща в арена на безредици.

Надявам се, че за следващата футболна среща няма да има опити за внасяне на стадиона на подобни пиротехнически средства!" - заяви Стоянов. По-рано през деня пък ЦСКА излезе с различна от Левски позиция по казуса с феновете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички