Майкъла: С 2:0 в дербито спасихме сезона, но Лудогорец има повече българи от нас


Майкъла: С 2:0 в дербито спасихме сезона, но Лудогорец има повече българи от нас
Снимка: Ceco Dimov / LAP.bg

1276 0

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА - Георги Илиев-Майкъла, коментира победата над Левски в дербито и състоянието на вечния съперник.

За победата на ЦСКА в дербито

"Срещу Левски спасихме сезона, така да се каже. Бихме Левски, значи добре. Какво друго ни остава? Отборът се хвърли, трябваше да бием с още. Можехме спокойно 4:0 да бием. Трябваше ЦСКА да им лепне „четворката“ на Ицо Стоичков. Като ги хванеш така, трябва да ги биеш", започна той пред Спортал".

Още: Официално: Левски отива във Варна без двама важни футболисти (цялата група на Николай Костов)

Според него дебютът на Андонов е трябвало да бъде срещу Ботев Враца

"Козирката ще я подарим на „сините“, да си я сложат на блокчето. Аз вече го предложих това нещо, Ицо е на същото мнение. Жалко само, че не ги бихме с 4:0 или 5:0. Бяха готови", допълни той. 

Дебютът на Иван Андонов

"Не разбрах защо пуснаха да пази това момче Андонов. Не му знам качествата, може да стане добър вратар, но като няма опит и самочувствие, пусни го или срещу Ботев (Враца), или в някой друг мач при 2:0 за Левски. Момчето не знаеше къде се намира, не се прави така. Ще вземат да го съсипят", продължи бившият директор.

Още: След 4:0 срещу Ботев Пловдив - Майкъла не се прехласна по ЦСКА: Не играхме добре, резултатът няма нищо общо с представянето

Българите в грандовете ни

"Не ми харесва, че в ЦСКА няма българи, Лудогорец вече има повече българи от нас. Срещу Левски излязохме изцяло с чужденци, нямаше един българин за разнообразие. Хубаво е за Левски, че са платили главницата на НАП, значи са изкарали много милиони от продажбата на играчи. Догодина Левски пак ще се бори за трето-четвърто място", завърши Илиев. По-рано бивш футболист на ЦСКА защити Иван Андонов. 

Георги Илиев посочи основната грешка на Димитър Бербатов и как Георги Иванов ще успее в БФС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички