Наско Сираков: №8 много ми тежеше, поолекна ми накрая


Наско Сираков: №8 много ми тежеше, поолекна ми накрая
Снимка: скрийншот

2006 0

Три от легендите на Левски станаха лица в новата инициатива на клуба, посветена на 110-ата годишнина на клуба. Това бяха Наско Сираков, Божидар Искренов и Емил Велев. Тримата коментираха пред клубната телевизия какво са значели за тях фланелките, които са носили по време на кариерата си на "Герена".

"Фланелката с номер 8 на Левски е изключително тежка. Много ми тежеше първите години, когато започнах да я нося. Поолекна ми чак накрая. Това е велика фланелка. Пожелавам много футболисти да я носят с чест и да постигат успехи", каза Сираков.

Сираков и Гиби с пожелание към новите "8" и "11" в Левски

"Тази фланелка означава много за мен, особено за едно дете, което стъпи на тоя стадион на 17 години в другата съблекалня. Всички казваха, че 11 номер е много близо до резервите. Оказа се, че не е така.

Беше много тежка, много отговорна и много задължаваща за човека, който я носи. За мен един уникален спомен, уникално изживяване. Пожелавам на този, който я носи, да я носи с чест и достойнство и да изпитва тези емоции, които и аз", посочи Искренов.

"Гордост, самочувствие и нещата, които ми е дал този номер в годините да съм №1 в халфовата линия на Левски в тези години", коментира Велев за номер 6. Повече за инициативат вижте в линка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички