Насиру Мохамед забрави Левски и си намери нов отбор


Насиру Мохамед забрави Левски и си намери нов отбор
Снимка: LAP.BG

1135 0

Избягалият от Левски Насиру Мохамед е много близо до завръщане в шведския Хакен, твърди изданието gp.se. Футболистът вече веднъж игра за тима - в периода 2012 - 2019 година.

Според информацията, двете страни са много близо до подписването на договор. Спортният директор на клуба Мартин Ериксон не пожела да коментира информацията.

Насиру Мохамед до скоро беше собственост на Левски. 27-годишният играч обаче прекрати договора си с българския клуб заради неизплатени заплати.

От началото на месеца ганаецът тренира с Хакен, който завърши на на 13-о място в местната първа дивизия миналия сезон, и дори игра в контрола на тима до 21 години. Крилото се разписа за успеха с 4:2.

Насиру е роден в Кумаси, Гана. Започва кариерата си в местния Рейнбоу. През 2012 година е преотстъпен на Хакен, а на пред лятото на 2013-а подписва постоянен договор с шведския тим, където играе седем години. Мохамед има мачове за националните отбори на родината си до 17 и до 20 години. А кой е най-новият спонсор при "сините", четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички