Найджъл Робърта посочи любимия си мач с Левски и кой е големият му идол


Найджъл Робърта посочи любимия си мач с Левски и кой е големият му идол
Снимка: Официален сайт на Левски

1236 0

Нападателят на Левски Найджъл Робърта взе участие в поредния епизод от поредицата видео включвания с играчи от първия отбор, в които футболистите „канят“ привържениците в своите домове и отговарят на техни въпроси.

"Любимият ми мач с Левски е този с Лудогорец, двубоят за Купата. След края на мача никой не криеше емоциите си и това бе прекрасно да се види. Искам сезонът да продължи и се надявам заедно да спечелим трофей... Дано скоро всичко се оправи“, сподели нидерландският голмайстор.

"Левски е голям клуб. В първия мач, в който играх срещу ЦСКА, в действителност разбрах какво представляват нашите фенове и какво означава Левски за тях. Също така мисля, че всеки в България знае какво е Левски и колко голям клуб е".

"Като дете подкрепях Реал Мадрид и продължавам да го подкрепям и днес. Моят футболен идол е Кристиано Роналдо заради начина по който тренира и това, което показва на терена. Той може да бъде вдъхновение за всеки един футболист. Мечтая да играя за Реал Мадрид, защото винаги съм го подкрепял", допълни още нападателят.

А кой български футболист "сините" държат да имат в състава си вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички