Най-накрая: Левски подписа договор с кипърския защитник Христос Сиелис! (ВИДЕО)


Най-накрая: Левски подписа договор с кипърския защитник Христос Сиелис! (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

4338 0

Ръководството на Левски обяви дългоочаквана новина за феновете на отбора - клубът е подписал договор с кипърския национал Христос Сиелис!

Централният бранител се е обвързал със "сините" за срок от 2 години. За последно той играеше в АПОЕЛ Никозия, а преди това е носил екипите на Гримзби, Шрюзбъри и Хелисоуън Таун. Сиелис е бил част и от школата на английския гранд Арсенал като дете, а сега пристига в София като свободен агент!

"ПФК Левски подписа договор със защитника Христос Сиелис. Контрактът с кипърския футболист е за две години.

Сиелис е роден в Пафос, но още от дете е привлечен в школата на Арсенал. През 2017 година преминава при юношите на Гримзби, а след това в Шрюзбъри.

Следва престой под наем в Хелисоуън Таун, а през 2019 година се завръща в родината си и става част от АПОЕЛ (Никозия), от където именно идва в Левски.

Христос Сиелис е минал през всички видове формации на националните отбори на Кипър, а при мъжете има 3 двубоя - два в Лигата на нациите и дебют в контрола срещу Чехия.

ПФК Левски приветства с добре дошъл на „Герена“ Христос Сиелис и му пожелава много щастливи мигове със синята фланелка", гласи разпространеното съобщение в сайта на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички