Лудогорец изпреварва "Левски" за желан трансфер


Лудогорец изпреварва "Левски" за желан трансфер
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

6800 0

Лудогорец може да при­влече голмайстора на Ботев (Пд) Жоао Паоло, разбра "Тема Спорт". 29-годишният бра­зилец се е харесал с изявите си на спортно-техническо­то ръководство и името му е било включено в трансфер­ния списък.

Скаутите на разградчани са наблюдавали ос­трието в няколко двубоя през кампанията и са оста­нали впечатлени от ско­ростта му и реализаторски-те му умения. Шампионите определят Паоло като от­лична алтернатива или до­ри заместник на Клаудиу Ке­шерю, към когото има инте­рес от чужбина. В момента двамата нападатели делят лидерската позиция в голмайсторската листа на Пър­ва лига с по 12 попадения, ка­то бразилецът има 3 асистенции, а румънецът е с ед­на по-малко.

Според близки до клуба от Разград биха склонили да се разделят с Клаудиу срещу не по-малко от 3,5 милиона ев­ро. Така зелените ще успят да покрият разходите си по трансфера на играча, както и заплатите и бонусите, ко­ито е получил в периода от година и половина, откакто е в тима.

На този етап Лудогорец все още не е влязъл в прего­вори с ръководството на Ботев за правата на Жоао Паоло. Орлите обаче са раз­питали за условията, при ко­ито таранът би пристигнал в Разград

Припомняме, че през ля­тото на 2014 година Лудого­рец взе трима основни игра­чи на канарчетата. Това бя­ха Анисе Абел, Цветелин Чунчуков и Юнес Хамза. Въ­зможно е българинът да бъ­де включен в евентуална сделка за Пауло и да се върне при жълто-черните.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички