На Стоев му е трудно, на тима му е весело, че заплатите закъсняват


На Стоев му е трудно, на тима му е весело, че заплатите закъсняват

1112 0

"Имахме разговор с футболистите и те приемат по-весело това, че се закъснява с парите“, сподели наставникът на Левски Стойчо Стоев преди утрешния шампионатен мач срещу Хасково. 

По думите му забавянето на плащанията няма да се отрази на играта на отбора.

"Трудно ми е да направя отбор за 40 дни. Отбор, който да ми харесва. Това не означава, че имам претенции към футболистите. Изграждането на един отбор става бавно и трудно. Ние се стремим да играем офанзивно. По-лесно е да се защитаваш, отколкото да нападаш. Победата над Хасково за Купата на България я приехме нормално. Все пак беше очаквана. Без да ги подценявам, но все пак играят с Левски", добави треньорът на "сините".

„На приказки е лесно, но на терена не винаги нещата се получават. Дано за вбъдеще да подобрим доста от компонентите в играта. Да знаем как да пресираме, да задържаме топката и т.н, но това ще стане постепенно. Всеки мач за нас е важен и ние не можем да си позволим да подценяваме нито един отбор", заяви Стоев.

"Една, две или три победи не могат да ме излъжат, че сме станали голям отбор. Това може да заблуди феновете, но не и мен. Доверието между един треньор и футболистите се изгражда във времето. Понякога дори и 2-3 месеца не стигат. Всеки човек допуска грешки, но винаги съм се стремял контактът ми с играчите да бъдат професионален и уважителен. Реално погледнато с футболистите прекарвам повече време отколкото със семейството си. Така, че е нужно да си имаме доверие", завърши Стойчо Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички