Срамно! Само 2800 фенове си платили за мача с Хасково


Срамно! Само 2800 фенове си платили за мача с Хасково

2270 0

Едва 2800 билета са продали "Левски" за мача с Хасково за Купата на България, твърди "Меридиан мач". Новината е шокираща, защото на стадиона имаше около 6000 зрители. Това показва, че под половината от присъствалите са си платили, за да гледат двубоя.

Това е сериозно ощетяване на клуба, още повече че двубоят бе анонсиран като мач на спасението. От Националния клуб на привържениците и Тръст "Синя България" не спряха през цялата седмица да приканват хората да си купят билет, защото това е начинът да помогнат за спасяването на лиценза. Неслучайно цените на пропуските бяха вдигнати и се влизаше срещу 10 и 15 лв. Въпреки това обаче голяма част от хората са влезли без билети. Дори и да е имало хора с абонаментни карти, общият брой продадени е 2000. Така пак остава сериозен пропуск.

От клуба обвиняват за проблема организираните фенове, в чиито ръце е оставена охраната на входовете на съоръжението. Именно те са допуснали много хора без билети на "Герена". В следващите мачове ще се иска по-сериозен контрол, който да не толерира гратисчии.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички