На "Левски" ще му е тежко в Стара Загора, смята Иван Вутов


На "Левски" ще му е тежко в Стара Загора, смята Иван Вутов

1178 0

Иван Вутов, бившият старши треньор на Берое и "Левски", смята, че старозагорци ще покажат друго лице в домакинството със "сините" утре (сряда) в сравнение с тежката загуба от Лудогорец в Разград (0:5).

"Показаното срещу Лудогорец не е мерило за класата на Берое. Момчетата на Петър Хубчев ще превъзмогнат неуспеха и с оглед традицията, на Левски няма да им е лесно в Стара Загора. Там столичани изпитват трудности, което ще се повтори в сряда. Левски никога не предлага защитна тактика и няма да изневери на стила си. И беройци няма да променят стила си и ще заложат традиционно на контраатака. На "сините" ще им е тежко в Стара Загора", коментира Вутов пред "Тема Спорт".

 "Дори при последните тимове - Монтана и Пирин, очаквам пробуждане. Силите са изравнени заради факта, че отборите са слаби и изненади не са изключени. В челото борбата също докрай ще е забързана. Берое играе с конкурентите си за призовите места в последните кръгове и развръзката за върха ще се реши в предпоследното стъпало на футболните битки", допълни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички