Остава лагерът на "Левски" в Турция


Остава лагерът на "Левски" в Турция

1125 0

Ръководството на Левски засега не планира да отменя насрочения лагер в Турция заради усложнената обстановка в съседната страна и факта, че руските клубове се отказаха да провеждат зимна подготовка там, съобщава „Тема спорт“.

На „Герена“ продължават да действат по начертания си график. От клуба вече водят преговори за контроли с чешки и словашки отбори.

В курорта Анталия Левски ще проведе втората част от подготовката си. Първата ще премине в България. Възпитаниците на Стойчо Стоев ще трябва да влязат в необходимата физическа кондиция в Свиленград.

Вчера „сините“ имаха една тренировка. Добрата новина за треньора Стойчо Стоев е, че няма контузени играчи след успеха с 2:0 над Славия.

Наравно със съотборниците си тренира и Максимилиан Карнер, който не игра срещу „белите“ заради наказание. Подготовка с Левски продължава френският нападател Санти Нгом.

22-годишният футболист трябва да подпише договор със „сините“ тази седмица, след като премина успешен пробен период. Проблеми с документите му бавят засега контракта между двете страни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички