На "Герена" взеха решение за Николай Митов


На "Герена" взеха решение за Николай Митов
Снимка: БГНЕС

3503 0

Феновете на Левски, които искат главата на старши-треньора Николай Митов, няма да останат доволни от последните информации. Според няколко източника, заасега "Жадното" няма да бъде махан от поста старши-треньор на "сините", въпреи че отборът отпадна от Лига Европа и изглеждаше трагично срещу Локомотив (Пловдив).

След нулевото реми срещу "смърфовете", наставникът се оправда, че отборът не е бил събран навреме и играчите все още не се познават. Това е и причината ръководството на "сините" все още да има доверие на Митов, въпреки че то вече не е 100%-ово - такова, каквото беше преди старта на сезона.

Съмненията около качествата на Митов обаче остават и на "Герена" вече обмислят и други варианти. Един от ярките примери за това е, че Левски излезе срещу Локо Пловдив в схема 4-4-2 и без нито едно типично крило, но въпреки това столичани атакува почти изцяло по двата фланга, където Прохазка и Гомес нямаха никакви шансове.

При провал срещу Витоша в следващия кръг, Митов със сигурност ще бъде уволнен. Засега обаче той остава, докато ръководството търси възможни варианти за негов заместник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички