Мъри: Време е розовият сън на "Герена" да спре


Мъри: Време е розовият сън на "Герена" да спре

1968 0

Българският наставник Станимир Стоилов отново коментира любимия си Левски, като заяви, че розовия сън при "сините" е крайно време да спре.

"Не ми е приятно да гледам Левски в това състояние. Това обаче кой и как го приема, дали като критика или пробождане за събуждане, е отделен въпрос. От три отбора в първенството Левски е на трето място. Юли месец ще коментираме отново. Има достатъчно време и мачове през пролетта. Сблъсъци с ЦСКА и за Купата на България, и за първенството. Естествено, когато се представиш добре, ще получат и положителни оценки.

На този етап не съм направил яростни критики, тъй като за играта нищо не съм казал. Начинът на игра и чисто футболните детайли изобщо не съм ги коментирал. Там, ако почна да коментирам, може да ги заболи главата. Не съм гледал достатъчно мачове на отбора, за да мога да коментирам играта. Бях на един мач, като първите 25 минути (Верея 1:0) видях играта, която трябва да има Левски, но след това с всяка изминала минута все по-зле", каза Стоилов.

"Според мен в клуба се наливат сериозни средства. До момента обявяваха по 11-12 милиона бюджети, сега сигурно е и по-голям. Трябва да играеш все по-добре. Играеш срещу отбори с по 1-2 или 3 милиона бюджет и изглеждаш по този начин. Значи трябва да се направи нещо, за да може хората да бъдат доволни. Отдавна не ме вълнува дали ми се сърдят или не. Аз съм сърдит на всички. Не е важно кой на кого е сърдит. Време е розовият сън да спре. Това, ако беше само мое мнение добре, но не е така. Левски може да бъде изваден от всякаква ситуация. Това е клуб с история, традиции, клуб с финансиране, с фенове", добави Мъри.

Относно бъдещето му в клуба Стоилов заяви, че в следващите дни трябва да има яснота. "До няколко дни ще решим какво решение взимаме. Не искам да избързваме, тъй като се водят различни разговори. Мисля си, че и през следващата година ще се налага да работим. Докато не бъде ясно всичко, няма да избързваме да обявяваме нищо. Нямам какво да гадаем повече за моето бъдеще. Говори се много напоследък. Предпочитам клубен отбор. Астана? Ще видим какво ще стане".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички