Левски продава Обертан при оферта над 1 милион евро


Левски продава Обертан при оферта над 1 милион евро
Снимка: Оф. сайт на Левски

1826 0

Левски може да се раздели с Габриел Обертан, съобщава "Тема Спорт". Това ще стане ако в клуба пристигне солидна оферта. От „Герена“ не скриха, че има интерес към французина.

Той пристигна при сините малко след началото на първенството. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед взе участие в 21 мача във всички турнири (21 в Първа лига), в които отбеляза 1 гол.

„Трябват ни още една-две щипки подправки. Винаги имаме нужда от по-добри и по- добри футболисти, казвам го с респект към сегашните играчи на Левски. Има запитвания към футболисти, но няма оферти. Обертан е част от Левски, има интерес към него. Имаме нужда да генерираме приходи, при добра оферта бихме се разделили с определени футболисти, но засега няма такива. Опитвам се да помогна на Делио Роси да навлезе по-бързо в нарадопсихологията ни, съперниците ни, какво значат за нас“, заявиха от ръководството на Левски пред Нова ТВ.

За да се раздели с Обертан, Левски трябва да получи оферта за над 1 милион евро. В противен случай той ще продължи да носи синята фланелка. Габриел има договор с тима от „Герена“ до лятото на 2019 година.

Сините вече привлякоха един футболист - Аймен Белаид (28 г.). Това ще е втори престой на тунизийският централен защитник на „Герена“. Той пристигна в Левски в началото на 2014 година и остана до края на 2015-а. За този период той участва в 63 мача във всички турнири, в които реализира 1 гол. Треньорът Делио Роси иска тимът да бъде подсилен във всички фази. Така че до старта на зимната подготовка в Левски ще се постарят да му осигурят ляв бек, халф и силен централен нападател. Не е изключено сините да се разделят с Жуниор Мапуку - към конгоанският таран има интерес от катарски клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички