Мъри Стоилов забрани извиненията и задължи футболистите на Левски да играят добре


Мъри Стоилов забрани извиненията и задължи футболистите на Левски да играят добре
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2842 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори след нулевото реми с отбора на Царско село, което бе последна контрола за "сините" преди подновяването на сезона в Първа лига. Левски ще се изправи срещу Локомотив Пловдив в събота, а Мъри няма да приема извинения с това, че е първи мач, като заяви, че футболистите на Левски са задължени да играят добре във всеки мач.

"През цялата подготовка дадохме игрово време на почти всички играчи. Имахме достатъчно мачове. В линията на атаката имахме халфове, които играха нападатели. В завършващата фаза имаме проблеми. Общо взето съм доволен от желанието на футболистите. С оглед на започващото първенство мисля, че трябва да се концентрираме само върху старта на първенството", започна Мъри.

"Трябва да стартираме по най-добрия начин, а той е да играем на нивото на Левски. Имам идея вече горе-долу как ще изглеждаме в първия си мач. Локомотив Пловдив е отбор, който в последните години показа страхотно израстване. Залужават уважение и респект. Напускането на Георги Минчев едва ли ще им се отрази кой знае колко, взеха и друг нападател. Важното е ние как ще се представим на нашия стадион. Трябва да отговорим на очакванията на нашите фенове.

Сега да търсим извинение, че е първи мач не е добре. Трябва да играем на максимум. При подкрепата, която имаме трябва да показваме високо ниво. Очаквам да играем добре. Играчите на Левски са задължени всеки мач да играят добре. От първия ден трябва да показваме максимума от възможностите си и да растем. Ако Локомотив са толкова силни, че ни победят когато ние играем на върха на възможностите си, тогава можем само да ги поздравим.

Винаги съм искал отборът да надгражда. Всеки отбор сам си вижда добрите и лошите неща. Станаха добри мачове за началото на шампионата. Който е по-добър да побеждава на терена и да радваме хората", завърши Станимир Стоиов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички