Мъри Стоилов влезе в Клуб "50" по повод евроюбилея на "Левски"


Мъри Стоилов влезе в Клуб "50" по повод евроюбилея на "Левски"

1312 0

Привържениците на Левски за пореден път афишираха любовта си към клуба и само ден след старта на инициативата Клуб „50”, чрез която феновете ще спомогнат организирането на половинвековния юбилей на „сините” в европейските турнири, десетки запалянковци се включиха в кампанията.

Организаторите предвиждат интересът към Клуб „50” да се засили още повече в следващите дни, а към кампанията вече се включват и редица именити лица от „сините” редици.

Най-успешният треньор на Левски в европейските турнири Станимир Стоилов се включи в инициативата Клуб „50” заедно с помощника си и някогашен съотборник Цанко Цветанов.

Двамата се свързаха с организациите на привържениците веднага след пресконференцията във вторник, за да запазят своите места в Клуб „50”.

Клуб „50” е единственият начин на левскарите да си осигурят и част от привилегиите, свързани с юбилея, сред които е специалната лимитирана серия от копие на една от най-митичните фланелки в историята на „сините”, с която отборът ще играе в мача с Юргорден.

Записване в Клуб "50" ще става на телефон 0883551195 и на info@sinyabulgaria.org

Заплащането на таксата от 50 лева трябва да стане до 3 дни след резервирането на място в Клуб "50".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички