Мъри: Роси не се интерсува от името Левски, интересува се той да е добре


Мъри: Роси не се интерсува от името Левски, интересува се той да е добре
Снимка: Оф. сайт на Астана

1079 0

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов за пореден път коментира случващото се в любимия му треньор, като отново не бе особено оптимистичен. Стоилов, който в момента води състава на Казахстан, бе отличен днес от министъра на спорта Красен Кралев за сериозните му заслуги към родния футбол с най-високото държавно отличие в областта на спорта „Венец на победителя“. Почетният знак е учреден през 2015 г. по инициатива на министъра и с него по повод кръгли годишнини се награждават заслужили спортисти, треньори, ръководители и личности с голям принос за развитието на българския спорт.

"Сигурно е крачка напред за Левски, че запази гръбнака на отбора си, когато има натрупване е по-лесно. Левски сега няма да се притеснява, че идват първите мачове и да мисли за селекция. Има отбор, изграден, има треньор, който познава качествата на играчите. При положение, че си купил 21 футболисти за една година и сега добавяш още, ти имаш играчи за три отбора. Въпросът е, че футболът е бизнес, а така не се инвестират парите на Левски. Без значение, че те са спонсорски, те са пари на Левски. Левски няма стадион и база, а на този етап се оказва, че няма и отбор. Значи тези пари са хвърлени на вятъра", заяви Мъри.

"И по-слаби от Вадуц тимове, които са били препятствие за Левски, и по-силни не са били. Така че, всичко зависи от това как ще играе Левски, а не Вадуц. Те при всички положения ще играят добре организирано, дисциплинирано. Левски трябва да играе на ниво. Засега се вижда желание, организация, дай Боже и резултати. Аз оставам с убеждението, че нашият треньор не е така заинтересован от името Левски. Него повече го интересува той да е добре. Изказвания от типа „ръководството да каже за селекцията“ са крайно несериозни. Като треньор трябва да отговаряш за всичко – за селекция, за резултати. На този етап той показа, че отговаря само за тренировките. Аз мога и от Казахстан да ги водя", допълни още Стоилов. 

Според него отборът, който се подготви по-добре измежду Левски и ЦСКА ще може да е конкуренция на Лудогорец." За евротурнирите – очаквам Лудогорец да влезе в групите – или на Шампионската лига, или на Лига Европа. За другите отбори мисля, че достигане на плейофната фаза няма да е лошо постижение за начало".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички