Стоилов: Левски все още не се развива като клуб


Стоилов: Левски все още не се развива като клуб

1320 0

Най-успешният треньор в историята на Левски Станимир Стоилов може да е далеч от клуба, но продължава да следи развитието на любимия си отбор. 

"Искам да поздравя всички левскари със 104-годишнината, която бе отбелязана вчера. След това поздравявам клубът с класирането за Лига Европа, въпреки че все пак треперихме до края. Все пак задачата е изпълнена и Левски ще бъде в Европа, където аз лично възлагам сериозни надежди. Мисля, че клубът има достатъчно играчи като бройка", заяви Мъри пред Дарик радио.

"Ако трябва да говорим като резултати, сезонът е нулев за Левски. Направи се огромна селекция от 21 човека. За мен това е селекция за два отбора. Надявам се от тези 21 човека да са уцелени 6-7 добри играчи и най-вече да имаме добър отбор. Повече не трябва да се допуска подобно разхищение. Проблемът не е дали сезонът е нулев, а дали клубът се управлява правилно и да се развива правилно. Мисля, че това са основните проблеми на клуба.

Клубът не се развива в правилната насока и не се развива като клуб. Играта на отбора, победите, треньорът и футболистите рано или късно ще бъдат наместени на позиции, които да носят отново радост и успехи на хората. При този начин на управление няма как да очакваме супер футболно щастие. Клубът продължава да се управлява лошо и да бъде некоректен в много отношение. В това число и в плащане към клубове, агенти и треньори. Клуб, който не уважава миналото си, легендите, историята си, успехите и феновете си няма как да върви нагоре. Това е срамно – да дължиш пари на клубове, треньори и агенти, а да се плащат само задълженията, които евентуално да можеш да вземеш лиценз. Да живеем от днес за утре. Да правим селекция от 21 човека, а колко от тях стават е отделен въпрос. Левски има футболисти и отбор, който може да се представи достойно в Лига Европа", допълни още специалистът.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички