Мъри: Притесняват ме отборите от средата на таблицата, трябва да тренираме дузпи


Мъри: Притесняват ме отборите от средата на таблицата, трябва да тренираме дузпи
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1196 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди срещата между "сините" и Арда от деветия кръг на Първа лига. Тя ще се изиграе в първия ден от новата седмица, а специалистът използва момента да обсъди както изигралия се финал за Суперкупата, така и предстоящия.

Ето какво каза той:

"Като физика сме в добро състояние горе-долу. Изключвам някои дребни болежки. Надявам се всички до мача да могат да вземат участие. Като психологическо състояние, естествено не е приятно да загубиш с 11-метрови удари.

Основният критерий, който ме интересуваше, е такива мачове като този с Лудогорец. Важно е да запазим амбицията и мотивацията, можем да имаме шансове да скъсяваме дистанцията до лидерите. Важно е всеки мач да играем добре. Няма нужда от настройка и допълнителна мотивация, когато играеш големи мачове. Ако искаме да печелим мачове в първенството, трябва всеки мач да ни е финал. Една-две промени можем да направим.

Някои футболисти играха два-три мача без възстановяване. Ноа е здрав, може да влезе в състава. Арда играе доста добър и комбинативен футбол. Играят с настроение. За българските стандарти са отбор, който контролира ситуацията. Всичко ще зависи от представянето на нашия отбор.

Левски трябва с този отбор да подобри собствената класа. Нямам притеснения за големите мачове. Имам притеснение от съперниците от средата на таблицата. Може да нямаме самооценка, за да спечелим тези мачове. С Левски става футболно шоу, без нас няма. Резултатът винаги го има или няма. Трябва да работим върху компонента - дузпи.

Трудно мога да гадая кога Ивелин Попов може да играе цял мач. Мисля, че е готов да стартира утре, колкото издържи. Има нарушена подготовка от миналата година.

Вторият отбор има стъписване от гостуванията. Трябва да се подобрят резултатите. Някои тренират в първия отбор и се представят под нивото си. Ще започнат всички да тренират с първия отбор, за да подобрят нивото си. Опитахме да водим диалог за Нейтън Олдър, според нас е дискриминация, защото е от Европейския съюз. В момента искаме да подобрим резултатите като резултати. Топузаков работи добре с младите".

Вижте как пък оцени Сисиньо срещата със "сините"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички