Ето колко средства ще получат ЦСКА и Левски в трети кръг на ЛнК


Ето колко средства ще получат ЦСКА и Левски в трети кръг на ЛнК
Снимка: БГНЕС

2950 0

 

Левски и ЦСКА са изправени пред нови сериозни доходи от участието си в предварителните кръгове на Лига на конференциите. "Сини" и "червени" ще получат 850 000 евро от наградния фонд на УЕФА за достигането си до третия кръг на надпреварата. 
Сумата може да набъбне до 1 милион евро, ако българските тимове преминат третия кръг. За целта Левски трябва да елиминира малтийския Хамрун Спартанс, а ЦСКА се справи с ирландците Сейнт Патрикс. 
Тази сума не включва приходите от билети, мърчандайзинг и телевизионни права. От мачовете с ПАОК във втори предварителен кръг "сините" са спечелили около 1,5 милиона лева. 

Левски и ЦСКА са изправени пред нови сериозни доходи от участието си в предварителните кръгове на Лига на конференциите. "Сини" и "червени" ще получат 550 000 евро от наградния фонд на УЕФА за достигането си до третия кръг на надпреварата. 

Сумата може да набъбне до 750 000 евро, ако българските тимове преминат третия кръг. За целта Левски трябва да елиминира малтийския Хамрун Спартанс, а ЦСКА се справи с ирландците Сейнт Патрикс. 

Тази сума не включва приходите от билети, мърчандайзинг и телевизионни права. От мачовете с ПАОК във втори предварителен кръг "сините" са спечелили около 1,5 милиона лева. В клуба обмислят и премии за отстраняването на ПАОК. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички