Мулдер и Грийн спрели нападател за "Герена"


Мулдер и Грийн спрели нападател за "Герена"
Снимка: БГНЕС

2191 0

Спряганият за нов нападател в Левски Гийон Фернандес е отказал на "сините" в края на лятото, твърди "7 дни спорт". В последните дни името на юношата на Фейенорд е най-обсъжданото около "Герена", но истината е, че той е отказал трансфер при "сините" още преди почти 3 месеца.

Фернандес е получил предложение за договор, като му е била обявена и финансовата обстановка в клуба. Той е поискал и няколко дни за размисъл, в които да научи повече за Левски. Голаджията на Цволе е влязъл в контакт с миналите през "Герена" Сержиньо Грийн и Дъстли Мулдер. И двамата му сънародници обаче не са казали особено добри думи за "сините". Те са се оплакали от начина, по който клубът се отнесе с тях при прекратяването на отношенията им.

Припомняме, че Грийн бе пратен да тренира с втория отбор, тъй като не искаше да преподпише договора си, а Мулдер подписа нов контракт и няколко месеца по-късно бе освободен.

След проучването, което сам е провел, Фернандес е отклонил предложението в прав текст. Към момента шансовете нападателят да подпише с Левски клонят към нулата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички