Мобилизацията в Левски е пълна! Невиждано от години явление е факт


Мобилизацията в Левски е пълна! Невиждано от години явление е факт
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3685 0

Мобилизацията в Левски е пълна! Изглежда сякаш ситуацията в "синия" клуб върви от добро към по-добро. Това важи както за случващото се на терена при новия наставник Станимир Стоилов, така и за връзката с привържениците и подобряващото се финансово състояние.

Поредното доказателство за това е явление, което е прецедент от години насам. Управителят на клубния магазин на Левски Пламен Петров сподели, че за първи път вижда подобно нещо - клубният магазин е бил почти опразнен в часовете преди мача с ЦСКА 1948, а вчера (неделя - 19.09) е било разграбено и всичко останало.

"Не съм виждал подобно нещо, откакто се занимавам с тази дейност. Въпреки състоянието си имаме по-добри продажби от всички останали отбори, но не сме вярвали, че за един ден може да свърши всичко. Благодарим на всички левскари, които помагат на клуба, след като си купуват оригиналните продукти.

Съвсем скоро ще направим ново зареждане, а освен това сме приготвили изненади и нови продукти" - сподели именно Пламен Петров, цитиран от "Тема спорт". Преди часове пък фенове на Левски провокираха такива на ЦСКА и се стигна до напрежение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички