Маркетинговият директор на Левски изненадващо подаде оставка


Маркетинговият директор на Левски изненадващо подаде оставка
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3789 0

Левски е останал без маркетингов директор, след като Пламен Петров е депозирал оставката си и напуска "синия" клуб, информира "Тема спорт". Петров често получаваше похвали за работата си от ръководството на клуба, както и лично от Наско Сираков и затова новината за неговото напускане е изненадваща.

Според изданието до решението се е стигнало след тежък конфликт на шефа с една от най-важните фигури в управлението на клуба. Петров бе шеф на магазина на стадион "Георги Аспарухов", а след това бе повишен и в маркетингов директор. От Левски често се хвалеха с печалбите от клубния магазин, като продажбата на артикули се превърна в основно перо в бюджета на Левски.

Само преди няколко седмици името на Петров бе и част от личното обръщение на Сираков, публикувано към феновете. "Благодаря на Станимир Стоилов, който има основен принос за спечелването на Купата на България и за развитието на отбора. Благодаря на неговия щаб, на треньорите от детско-юношеската школа, на всички футболисти, на ръководството на клуба, на администрацията на ПФК Левски, на Управителния и Надзорния съвет на клуба за абсолютната им отдаденост към задълженията и работата. Благодаря на Пламен Петров за развитието на клубния магазин. Желая на всички тях и техните семейства здраве и благоденствие". А на кого благодариха днес от Левски - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички