Миро Иванов: Нямаме комплекс от ЦСКА, пропуските ни натежаха


Миро Иванов: Нямаме комплекс от ЦСКА, пропуските ни натежаха

1277 0

Полузащитникът на Левски Мирослав Иванов обеща на феновете със съотборниците му да им се извинят на терена за тежката загуба от ЦСКА, шеста поред, в 13-ия кръг на "А" група. Той е на мнение, че пропуснатите положения на "сините" са натежали за загубата.

"ЦСКА ни вкара два гола с две атаки. Ние изпуснахме 7-8 положения и именно те натежаха. През второто полувреме мачът бе повече на стихия, прибраха се десет човека пред пенала, на този терен е трудно да се играе бърз футбол. Ако бяхме повели през първото полувреме, щяхме да бием", коментира той след мача.

Запитан дали Левски има вече комплекс от ЦСКА, след като пада за шести пореден път от големия съперник, халфът заяви: "Левски има девет поредни победи срещу ЦСКА, нямаме комплекс от тях. Не е добро настроението сред нас, разбира се, но продължаваме напред, трябва да започнем да побеждаваме. Феновете са прави да ни атакуват с "Вие сте срам за Левски", трябва да им се извиним на терена".

"Първото полувреме Левски игра добър футбол. Разликата с Лудогорец е, че пна полувремето ги водехме с 3:0, а сега губехме с 0:2", допълни Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички