Нова атака от ЦСКА към Левски за организацията, Котев иска наказания


Нова атака от ЦСКА към Левски за организацията, Котев иска наказания

1325 0

Атаката от ръководството на ЦСКА към Левски по отношение на организацията на дербито продължи чрез Иво Котев. Членът на Управителния съвет на "армейците" беше категоричен след мача, че символичните домакини от Левски не са се справили с организацията. Както е известно, ЦСКА смаза "сините" с 3:0 и записа шеста поредна победа във "Вечното дерби". От ръководството на "армейците" обаче имат разни съображения за случки преди и по време на срещата. Преди срещата футболистите на ЦСКА загряваха, а по същото време на терена бяха пуснати фенове на Левски, които трябваше да почистят снега. А малко след началото на мача Стойчо Младенов беше уцелен в главата със снежна топка и се строполи върху купчина сняг край тъчлинията.

"Искам да обърна внимание на организацията на днешната среща. Случи се така, че нашите момчета излязоха да загряват, а феновете на Левски бяха с лопати да разчистват снега близо до тях, коментира Иво Котев. - Върхът на всичко беше ударът със снежна топка по Стойчо Младенов, после нахлуването... Кога ще ги накажат? Да ги наказват така, както искат, да ги вадят от първенството... Каквото трябва, да го правят! Едно мога да кажа - ако в този мач ЦСКА беше домакин, щяхме да го загубим служебно. Няколко минути преди началото на срещата нашето желание със Стойчо Младенов беше мачът да бъде отложен. Баждеков и Левски поискаха да се играе и така беше взето решение мачът да се играе".

Иво Котев отказа да коментира дали ЦСКА наистина е основен фаворит за титлата. "Много е рано да се каже такова нещо. Днес ЦСКа беше всичко – и по-хитрият, и по-добрият, заяви той. - При това не за първи път. Имаме мач със Славия и гледаме към него. Шести пореден успех е това. До колко можем да стигнем? Колкото се може повече, да бъдем живи и здрави".

ВИЖ ТУК ВЕЧНОТО ДЕРБИ В СНИМКИ:

ОПИЯНЕНИЕТО НА ЕДИН ОТБОР: ЦСКА ЛИКУВА СЛЕД 3:0 НАД ЛЕВСКИ

СТОЙЧО С ШЕСТИЦАТА - НОВА ПОДИГРАВКА С ЛЕВСКИ

ОТБОР И ФЕНОВЕ НА ЦСКА ЗАЕДНО В РАДОСТТА СЛЕД БОЯ ПО ЛЕВСКИ

СЕКТОР "Г" СЕ РАЗДАДЕ ВЪВ "ВЕЧНОТО ДЕРБИ" И ПОЛУЧИ 3:0

АГИТКАТА НА ЦСКА ДРАЗНИ ЛЕВСКАРИТЕ С ПЛАКАТИ

ГОРИ, ГОРИ СИНЬО ШАЛЧЕ...

НА ЛЕВСКАРИТЕ САМО ЕДНА ХОРЕОГРАФИЯ ИМ ОСТАНА...

ТРОЙНА РАДОСТ ЗА ЦСКА: СИЛВА, БУШ, ГАЛЧЕВ И ЛЕВСКИ ПАК Е НА КОЛЕНЕ

В ДЕСЕТКАТА! СНЕЖНА ТОПКА НОКАУТИРА СТОЙЧО

"СИНЬОТО" УНИЖЕНИЕ СТАНА ТРАДИЦИЯ ВЪВ "ВЕЧНОТО ДЕРБИ"

СИЛВА И БУШ ЗАЯВИХА ШЕСТИ ПОРЕДЕН "СИН" СРАМ В ДЕРБИТО

ВСИЧКИ ГАЛЕРИИ НА SPORTLINE.BG ВИЖ ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички