Милош Цветкович: Следя Левски всеки ден


Милош Цветкович: Следя Левски всеки ден
Снимка: Levski.bg

1903 0

Бившият защитник на Левски Милош Цветкович пожела успех на тима през пролетния дял от първенството. Бранителят призна, че не спира да следи "сините", макар че в момента играе за отбора на Младост Лучани. Той игра над 70 минути при победата на сърбите над Берое с 1:0.

“Труден мач. Ние знаехме, че Берое е добър отбор. Вече десет дни сме тук и сме малко уморени и тежки. Знаехме какъв мач ни чака. Победихме с 1:0, но най-важното е, че никой не се контузи. Нивото на първенството в България и Сърбия е почти еднакво. Може би в България терените са малко по-добри", заяви Цветкович след контролата.

“Следя Левски всеки ден. Бях там две години и ми беше много хубаво. Помня феновете, имам доста приятели. Още поддържам връзка с Давид Яблонски и Станислав Костов. Чуваме се всяка седмица.

Знам, че сега в Левски е същият треньор, който ги класира в групите на Шампионската лига (б.а.Станимир Стоилов). Имат млад отбор, което е добре. Мисля, че в момента са на шесто място, но се надявам да продължат да играят добре и да влязат в първата шестица”, сподели бившият играч на Цървена звезда.

Ето и какво каза бразицът Уелтън в първото си интервю за Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички